Webinar Post-COVID on demand

Het webinar Post-COVID-zorg on demand dat door MCC Klik is geïnitieerd, is nog steeds beschikbaar. De huisartsen die dit webinar al gevolgd hebben, geven aan het een meerwaarde te vinden het webinar te bekijken in de eigen huisartsenpraktijk of met betrokken disciplines in de wijk om op die manier de dialoog te zoeken met elkaar. Uiteraard kun je dit webinar ook alleen bekijken. Het geaccrediteerde webinar Post-COVID-zorg on demand wordt aangeboden via MedischeScholing.nl en is alleen toegankelijk voor de abonnementhouders van MCC Klik.
Mocht je als Interlinedeelnemer de link niet meer in je bezit hebben, neem dan contact met ons op via interline@mccklik.nl.

Werkafspraken met een multidisciplinair karakter zijn uitermate geschikt voor webinars on demand. Ben je als specialist of als vakgroep getriggerd door deze vorm van implementatie en heb je een werkafspraak met een multidisciplinair karakter die je graag via een webinar (on demand) zou willen introduceren, neem dan gerust contact met ons op via interline@mccklik.nl om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.